Losse 1:1 sessie

Voelt een coachingtraject niet helemaal passend of wellicht een stap te ver voor je? Zou je wel graag eens op een vrijblijvende en informele manier jouw vraagstuk willen bespreken? Lees dan verder!

Losse sessie

Inclusief thee, cacao en iets lekkers

€ 119 (120 min.)

Vanaf het moment dat je moeder bent is niets meer hetzelfde.  Dit zorgt op verschillende vlakken voor verandering en groei, wat kan samengaan met allerlei gevoelens. Gevoelens van blijdschap, geluk, dankbaarheid, verwondering maar ook machteloosheid, schuldgevoelens, verdriet, onzekerheid, frustratie, gevoelens van eenzaamheid etc.

Hierdoor kan het zijn dat je op een gegeven moment even niet meer zo goed weet wie je bent, hoe je tijd voor jezelf neemt, doet waar je echt blij van wordt en welke richting je op wil. Dat is helemaal niet gek. Weet dat je niet de enige bent. Alle moeders ervaren deze gevoelens in meer of mindere mate!

Ik ben van mening dat elke moeder steun verdient, je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Soms heb je even een luisterend oor nodig. Een moment om je gedachten te ordenen, je zorgen te delen en je kracht te herontdekken.

Of je nu worstelt met balans vinden tussen je werk en je gezin, behoefte hebt aan zelfzorgtips, tegen dingen aanloopt in de omgang met je kind (eren) of gewoon even wilt ventileren, ik ben er om jou te ondersteunen tijdens jouw reis door het moederschap. Geen oordeel, maar begrip, bewustwording en bekrachtiging!

Zie ik jou binnenkort in de praktijk? Of ga je liever samen de natuur in? Een combinatie van beide is ook mogelijk. Geef je voorkeur aan en ik maak een sessie op maat voor jou!

Wat levert het werken met mij jou op?

Afhankelijk van de energie en tijd die jij erin investeert, is mijn intentie dat je ontdekt:

Kortom, ik zal je handvatten aanreiken om meer balans te kunnen ervaren in jouw leven.