Coaching

Body & Mind Experience

Wil jij graag meer leven vanuit je hart en in vertrouwen je eigen pad gaan bewandelen?

Ben jij klaar om je open te stellen voor al het moois wat het leven je te bieden heeft? Wil jij weer de regie over je eigen leven en loslaten wat je niet langer meer nodig hebt? Lees dan hieronder verder!

Mijn missie is om vrouwen weer terug bij zichzelf te brengen, bij wie ze in essentie zijn, zodat ze weer kunnen stralen en in vertrouwen hun eigen unieke pad kunnen gaan bewandelen!

Wil jij:

Zowel de massages als de coaching sessies zullen in mijn praktijk plaatsvinden. Je krijgt oefeningen en tools aangereikt die je proces zullen ondersteunen. We houden wekelijks contact via de app voor vragen, tips en om ervaringen te delen. Hoe het traject er precies uit zal komen te zien, stemmen we samen af.

Voel je je klaar voor deze stap? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!

Praktische informatie

Het traject bestaat uit:

 €555
(inclusief btw, betalen in termijnen mogelijk, vraag naar de voorwaarden)

Treatments

Een moment echt voor jezelf met treatments voor alleen massage of de combinatie van coaching en massage die jou ondersteunen op een dieper niveau. Laat je zintuigen verwennen door de geur van etherische oliën en rustgevende muziek.