Coaching

Terug naar jouw kern

Wil jij graag meer leven vanuit je hart en in vertrouwen je eigen pad gaan bewandelen?

Ben jij klaar om je open te stellen voor al het moois wat het leven je te bieden heeft? Wil jij weer de regie over je eigen leven en loslaten wat je niet langer meer nodig hebt? Lees dan hieronder verder!

Mijn missie is jou als moeder terug te brengen naar je kern. Naar wie je in essentie bent. Dat jij jezelf kan omarmen, je eigen pad kunt bewandelen en dit met liefde en vertrouwen door kan geven aan je kind(eren)

Dit traject is passend voor jou als:

De massages zullen in de praktijk zijn. De coaching sessies kunnen zowel in de praktijk als in de natuur plaatsvinden. Je krijgt oefeningen en tools aangereikt die je proces zullen ondersteunen. We houden wekelijks contact via de app voor vragen, tips en om ervaringen te delen. Hoe het traject er precies uit komt te zien hangt af van jouw hulpvraag en behoeftes. 

Ben je er klaar voor om de eerste stap te zetten? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. 

 

Praktische informatie

Het traject bestaat uit:

 €997,-
(inclusief btw, betalen in termijnen mogelijk, vraag naar de voorwaarden)

Treatment

Een moment echt voor jezelf met een massagetreatment om je te ondersteunen op een dieper niveau. Laat je zintuigen verwennen door de geur van etherische oliën en rustgevende muziek.