Coaching

Terug naar jouw kern

Wil jij graag meer leven vanuit je hart en in vertrouwen je eigen pad gaan bewandelen?

Ben jij klaar om je open te stellen voor al het moois wat het leven je te bieden heeft? Wil jij weer de regie over je eigen leven en loslaten wat je niet langer meer nodig hebt? Lees dan hieronder verder!

Mijn missie is om jou als moeder weer terug bij jezelf te brengen. Bij wie je in essentie bent, zodat jij je eigen unieke pad kunt bewandelen en dit vanuit liefde en vertrouwen door kunt geven aan je kind(eren)

Wil jij: 

De massages zullen in de praktijk zijn. De coaching sessies kunnen zowel in de praktijk als in de natuur plaatsvinden. Je krijgt oefeningen en tools aangereikt die je proces zullen ondersteunen. We houden wekelijks contact via de app voor vragen, tips en om ervaringen te delen. Hoe het traject er precies uit komt te zien hangt af van jouw hulpvraag en behoeftes. 

Ben je er klaar voor om de eerste stap te zetten? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!

 

Praktische informatie

Het traject bestaat uit:

 €997,-
(inclusief btw, betalen in termijnen mogelijk, vraag naar de voorwaarden)

Treatment

Een moment echt voor jezelf met een massagetreatment om je te ondersteunen op een dieper niveau. Laat je zintuigen verwennen door de geur van etherische oliën en rustgevende muziek.