Totale ontspanning

Een uniek treatment, een welverdiend moment zelfzorg voor jou! 

Stap binnen in mijn praktijkruimte, waar de warmte je omarmt en de lucht gevuld is met de heerlijke geuren van etherische oliën en je zachte muziek op de achtergrond zal horen.

Essential relaxation treatment

€75 (90 min.)

We starten het treatment met een praatje, een glas water en trekken een kaart met een boodschap die op dat moment voor jou bedoelt is.  Vervolgens mag je plaatsnemen op de massagetafel en dek ik je toe met een grote voorverwarmde handdoek wat zorgt voor een fijn en geborgen gevoel. Dat alleen is al heerlijk!

Vervolgens mag je alles even laten voor wat het is en genieten. Wanneer ik je masseer met verwarmde massageolie, stem ik me af op jou. Tijdens de massage hanteer ik een bepaalde opbouw maar ik werk vooral intuïtief. En stroomt er een helende levensenergie die positief door zal werken op jouw gehele systeem. 

Na de massage drink je nog een glas water en praten we even na.  Je zal meer verbinding met jezelf voelen en ontspannen naar huis gaan!

Terug naar jouw kern

Leef jij momenteel het leven waar je blij van wordt en voldoening uithaalt? Of heb je wellicht je leven op een bepaalde manier ingericht omdat je denkt dat het zo hoort en door anderen wordt goedgekeurd? Weet dan, je bent hierin niet alleen. 

Wat als ik je vertel dat jij jouw leven kan vormgeven op een manier die meer bij jou past? Wil je dit graag onderzoeken en ervaren? Lees dan verder wat mijn traject voor jou kan betekenen.

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een waardevol cadeau om te geven of te krijgen? Ik heb cadeaubonnen die je kunt gebruiken voor mijn gehele aanbod.