Moeders in verbinding avonden

Stap even uit je dagelijkse bezigheden en verbind je met jezelf en andere moeders.  Genieten van een kop thee en cacao, gezonde snacks, mooie muziek, een geleide meditatie en visualisatie en een schrijfopdracht passend bij het thema.

Samen onszelf zijn, stilstaan en delen.

Op een unieke locatie in Annen

De avonden vinden plaats op een unieke locatie, namelijk bij ‘De Noorderbron’ een yurt in Annen. Zodra je er binnen stapt voel je de ontspanning en rust over je heen komen. Met de heerlijke warmte van de houtkachel en de knusse sfeer wil je er eigenlijk niet meer weg.

Je zal ontspannen en met nieuwe inzichten weer naar huis toe gaan. Kom zoals je bent, je bent van harte welkom!

Data's & thema's 2024:

Tijden: 19.00 – 22.00 uur (inloop 18.45)
Waar: De Noorderbron, Annen
Deze investering in zelfzorg is per avond €55,-

Mocht je minimaal 3 van de 4 avonden willen aansluiten dan krijg je 25% korting op een massagetreatment bij mij.

Gun jij het jezelf om tijd te nemen voor JOU? Even weer tot jezelf komen en ontspannen? Klik dan op de button om je aan te melden. Er is plek voor 8 moeders per avond. 

One day retreat
'Connect & Release'

Een dag helemaal voor JOU! Een dag om te vertragen, naar binnen te keren, los te laten en te ontspannen. Het programma voor deze dag zal hier helemaal aan gaan bijdragen, waardoor jij dichterbij jezelf zal komen en je bekrachtigd en geïnspireerd zal voelen. 

Deze dag zal ik samen met Nicki verzorgen en staat gepland op vrijdag 11 oktober 2024 van 10.00 -16.00 bij ‘De Noorderbron’. 

De investering in jezelf voor deze geheel verzorgde dag is €188.  Lijkt het je fijn om hierbij te zijn? Meld je dan aan op de button hieronder.  Er is plek voor 10 moeders. 

Aanmelden