Over Praktijk Caring

Mijn naam is Carin van der Scheer

Mijn naam is Carin van der Scheer en ik ben getrouwd met Tom. Samen hebben we 2 kinderen, Tias en Marinthe. Sinds 2015 wonen we met veel plezier in Annen.

Dat ik zou willen werken met kinderen en hun ouders, wist ik al tijdens mijn voortgezet onderwijs periode.

Zo ben ik dan ook de MBO-opleiding Sociaal pedagogisch werk en daarna HBO-opleiding Social Work, richting Pedagogiek gaan doen.

Gedurende deze opleidingen werd het voor mij duidelijk dat ik graag een eigen praktijk zou willen van waaruit ik kinderen en hun ouders zou kunnen ondersteunen en coachen.

Door de jaren heen is er van alles op mijn pad gekomen waardoor het er niet van kwam om daadwerkelijk mijn praktijk op te gaan zetten. Nu is het wel de tijd en ben ik gestart met Praktijk Caring! Met de ervaringen en kennis wat ik heb opgedaan tijdens de opleidingen, de cursussen en workshops die ik heb gevolgd, maar vooral ook van het moederschap tot nu toe, denk ik op een positieve manier een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan het welbevinden van zwangeren, baby’s, kinderen en hun ouders.

Kernwoorden die terugkomen in mijn praktijk zijn:

Op welke manier ik iets voor je zou kunnen betekenen kun je lezen onder mijn diensten.

Wanneer je een afspraak wilt maken of een vraag hebt, kun je
contact met me opnemen. Ik kijk er naar uit je/jullie te ontmoeten!

Lieve groet,
Carin