Over Praktijk Caring

Mijn naam is Carin van der Scheer

Met mijn man Tom, onze kinderen Tias en Marinthe en onze dieren wonen we in het mooie Annen, waar ik mijn praktijk aan huis heb.

Tijdens mijn voortgezet onderwijs periode wist ik al dat ik zou willen werken met kinderen en hun ouders.

Zo ben ik dan ook de MBO-opleiding Sociaal pedagogisch werk en daarna HBO-opleiding Social Work, richting Pedagogiek gaan doen. Gedurende deze opleidingen werd het voor mij duidelijk dat ik graag een eigen praktijk zou willen van waaruit ik kinderen en hun ouders zou kunnen ondersteunen en coachen.

In 2021 was het zover en ben ik gestart met Praktijk Caring! Met de ervaringen en kennis wat ik heb opgedaan tijdens de opleidingen, de cursussen en workshops die ik heb gevolgd, maar vooral ook van het moederschap tot nu toe, heb ik twee jaar lang een mooie bijdrage mogen en kunnen leveren aan het welbevinden van ouders en kinderen.

Nu voelde ik dat het tijd was om mijn aanbod te vernieuwen en ga ik me voornamelijk nog richten op vrouwen. Of je nu wel of geen moeder bent, je bent welkom bij mij! Doordat ik blijf werken met moeders, blijf ik indirect ook nog voor kinderen werken, hoe mooi is dat! 

Kernwoorden die terugkomen in mijn praktijk zijn:

Op welke manier ik iets voor je zou kunnen betekenen kun je lezen onder mijn diensten.

Wanneer je een afspraak wilt maken of een vraag hebt, kun je
contact met me opnemen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Lieve groet,
Carin