Over Praktijk Caring

Mijn naam is Carin van der Scheer

Met mijn man Tom, onze kinderen Tias en Marinthe en onze dieren wonen we in het mooie Annen, waar ik mijn praktijk aan huis heb.

Tijdens mijn voortgezet onderwijs periode wist ik al dat ik zou willen bijdragen aan het welzijn van kinderen

Zo ben ik dan ook de MBO-opleiding Sociaal pedagogisch werk en daarna HBO-opleiding Social Work, richting Pedagogiek gaan doen. Gedurende deze opleidingen werd het voor mij duidelijk dat ik graag een eigen praktijk zou willen van waaruit ik kinderen en hun ouders zou kunnen ondersteunen en coachen.

In 2021 was het zover en ben ik gestart met Praktijk Caring! 
Met de ervaringen en kennis wat ik heb opgedaan tijdens de opleidingen, de cursussen en workshops die ik heb gevolgd, maar vooral ook van het moederschap tot nu toe, heb ik een mooie bijdrage mogen en kunnen leveren aan het welbevinden van kinderen en hun ouders.

Dit zal ik blijven doen, maar op een andere manier dan voorheen. Ik ga me voornamelijk richten op moeders!

Mijn liefde voor kinderen is groot en bijdragen aan hun welzijn is dan ook mijn drijfveer. Door te werken met moeders, draag ik hier indirect ook aan bij. Hoe mooi is dat!

Kernwoorden die terugkomen in mijn praktijk zijn:

Op welke manier ik iets voor je zou kunnen betekenen kun je lezen onder mijn diensten.

Wanneer je een afspraak wilt maken of een vraag hebt, kun je
contact met me opnemen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Lieve groet,
Carin